Som många av er redan vet har InSurvey 6 varit en succé sedan lanseringen. Nu tar vi nästa steg för att göra din upplevelse än mer komplett genom att göra det enklare än någonsin att överföra din existerande data till den nya versionen.

Varför är detta viktigt?

Vi vet att tidigare insamlad data och insikter är en del av ryggraden i ditt och din organisations arbete. Med möjligheten att enkelt migrera ditt gamla innehållet kan du nu fullt ut dra nytta av alla innovativa funktioner och förbättringar som InSurvey 6 har att erbjuda, utan att förlora din historiska data.

Färdiga lösningar för en smidig övergång

För att göra denna process så enkel som möjligt har vi tagit fram ett par alternativa lösningar:

1. Migrera från InSurvey 5

Om du fortfarande använder InSurvey 5 kan vi migrera ditt innehåll till den nya versionen. Kontakta support@insurvey.se och ange vilka formulär du vill ha överflyttade, så fixar vi det.

2. Övergång från andra system

Om du använder ett annat system, ingen fara! Vi har automatiserade funktioner för att överföra data från ett antal konkurrerande plattformar. Saknar vi plattformen som du använder finns det tack vara vår flexibla migreringsprocess möjlighet att lägga till ytterligare plattformar.

Såklart ställer en automatiserad process vissa krav på din nuvarande plattform, tveka inte att höra av dig till support@insurvey.se så undersöker vi vilka möjligheter som finns.

3. Universell import av respondenter och svar

För maximal flexibilitet har vi även tagit fram en universell importfunktion via mallar. Du kan ladda ner vår mall, fylla i den med respondenter och deras svar, och sedan enkelt importera dem till InSurvey 6.

Importmallen är byggd i ett format så att den ska vara så enkel som möjligt att fylla. Såklart kan det krävas en viss manuell handpåläggning beroende på hur din nuvarande plattforms exportfiler ser ut. Höra av dig till support@insurvey.se så hjälper vi till.

Tveka inte, ta steget idag!
Så där har du det, tre enkla sätt att göra din data mer tillgänglig och användbar i InSurvey 6. Om du har frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta vår support.