Vi vet att du strävar efter att skapa det perfekta formuläret. Oavsett om det handlar om en marknadsundersökning eller en medarbetarundersökning, så är det avgörande att allt fungerar och ser ut som det ska. Därför är vi glada att presentera en funktion som kommer att göra ditt liv lite enklare – en ny och förbättrad testknapp!

Testläget är bara ett klick bort 

Att testa ditt formulär i InSurvey har alltid varit möjligt, men nu har vi gjort det snabbare och enklare. Med den nya testknappen, som du hittar direkt i formulärhanteringen, kan du se exakt hur ditt formulär kommer att se ut och fungera för respondenten. Det är bara att klicka och du är i testläge!


Testa fältperiodens inställningar

Du kan även testa formuläret direkt i fältperioden under distribution och datainsamling. Detta ger dig möjlighet att till exempel testa funktioner som den automatiska sparningen av svar och förloppsindikatorn. På så vis kan du få en ännu bättre insikt i respondentens upplevelse.

Testa din bakgrundsdata för en fullständig bild

Om ditt formulär använder bakgrundsdata, kan du nu fylla i dessa fält när du testar. Detta är särskilt användbart för att säkerställa att variabler i texter får rätt värden och att villkor som bygger på bakgrundsdata fungerar som de ska.

Vill du veta mer? 

Om du vill gå djupare in i ämnet kan du läsa vår supportartikel om det nya testläget. Den ger en mer detaljerad inblick och tips kring hur du testar olika scenarion på bästa sätt.

Tack för att du är en del av InSurvey-gemenskapen. Vi ser fram emot att fortsätta stödja dig på din resa mot perfekta formulär!