EasyVote 3.16

I denna release har vi fokuserat på att utöka EasyVotes aktiviteter med matnyttig information.


Aktiviteter

Bifoga filer till dagordningspunkt

Från denna release kan administratören bifoga en, eller flera, filer till en punkt i dagordningen. Filerna är tillgängliga för deltagaren när denna går igenom dagordningen. Givetvis fungerar denna funktion lika bra på datorer, som surfplattor och mobiltelefoner.

Publicera resultat i stämmolösningen

Att publicera resultat efter ett val har länge funnits i EasyVote. Nu har vi även kompletterat aktiviteten (stämmolösningen) med möjligheten att direkt kunna pusha ut resultatet efter ett avslutat val. På så sätt kan alla aktivitetens deltagare direkt ta del av resultatet under mötet.

Kontrollpanel för dagordningen

EasyVote har fått en ny kontrollpanel som gör det enklare för administratören att byta dagordningspunkt i aktiviteten. Kontrollpanelen visar tydligt vilken punkt som är aktiv, samt vilken punkt som är kommande på tur.


Förbättringar

Mer direkta händelser i aktiviteten

En stor förändring i denna release (som eventuellt inte märks av lika väl för er som användare) är att vi har bytt teknisk lösning för hur händelser i en aktivitet signaleras ut till deltagare. I tidigare lösningar kunde det ske en fördröjning på 1-2 sekunder, medan i vår nya lösning signaleras dessa händelser direkt.

Bättre flöden under en aktivitet

Vi har förbättrat administratörens möjligheter att publicera och avpublicera dagordningspunker och val. Från denna release går det till exempel att återpublicera sådant som har blivit avpublicerat. Det är även lättare att kunna “hoppa” i dagordningslistan. Allt för att EasyVote ska följa mötets flöde så naturligt som möjligt.

Förbättringar och uppdateringar är något som vi arbetar löpande med för att säkerställa att EasyVote fortsatt är en så säker och stabil e-valplattform som möjligt.