InSurvey 6.32 - 6.33


Extern inloggning och Single sign-on (SSO)

Koppla på er vanliga organisationsinloggning till InSurvey och låt era administratörer logga in direkt utan att kräva inloggningsformulär med ytterliga lösenord att komma ihåg - så kallad Single sign-on.

Du som administratör behöver inte dubbelregistrera administratörsanvändarna utan kan enbart jobba i huvudkällan för ert användarregister. Lägg till en användare i katalogen och vips så kan användaren logga in som administratör i InSurvey. Självklart kan du även avgränsa vilka som ska få logga in InSurvey om ni endast önskar att en delmängd av katalogen ska få logga in.

Styr InSurvey-administratörernas teams och rättigheter via behörigheter och grupper i er katalog. Har ni till exempel uppgifter kring avdelningstillhörighet kan teams i InSurvey automatisk skapas och tilldelas administratören.

Extern inloggning och Single sign-on är en tilläggsmodul och aktiveras på begäran. Vänligen kontakta support@insurvey.se för att aktivera funktionen. 

Lagra kvitton i externa datakällor

Gör era kvitton från besvarade formulär tillgängliga direkt i affärssystemet. Med plugin-modellen för lagring i externa datakällor är det möjligt att era kvitton hamnar på rätt plats i affärssystemet direkt efter att formuläret besvarats. På så sätt slipper administratören exportera och importera in kvitto för kvitto utan kvittot finns direkt tillgängligt i affärssystemet efter att respondenten lämnat in sina svar.

Lagra i externa datakällor är en tilläggsmodul och aktiveras på begäran. Vänligen kontakta support@insurvey.se för att aktivera funktionen.

Förbättrad anonymisering

Anonymiseringen har förbättrats avsevärt för administratören. Nu är det enklare att hålla reda på anonymiserade respondenter för att till exempel hantera inbjudningar och påminnelser. InSurvey visar dig som administratör så mycket som möjligt av respondenterna och dess svar utan att för den delen röja respondenternas identitet. Du kan känna dig helt säker på att dina respondenter förblir anonyma samtidigt som du kan utföra nödvändiga arbetsuppgifter.

Arv av inställningar för rapport

Med den nya arvsstrukturen för inställningar i rapporten kan du ställa in globala inställningar för hela rapporten och endast ange avvikelserna för specifika frågor. Ställ in att till exempel alla flervalsfrågor förutom en ska visas som stapeldiagram utan att behöva uppdatera alla frågor i rapporten.

Sökbara rullgardiner

Långa rullgardiner med massvis med alternativ kan vara svåra för respondenten att hitta i. Med vårt nya visningsläge Sökbar rullgardin kan respondenten söka i stora listor för att lättare hitta sitt alternativ.

Referensnamn för innehåll

Ge era frågor och alternativ referensnamn för att få en enhetlig namnsättning under huven utan att försämra upplevelsen för era respondenten. Kopplar ni ihop data mellan InSurvey och era andra system i Excel eller någon typ av BI-lösning kan det vara till stor hjälp ifall frågorna och dess alternativ har namn som matchar andra datakällor. Alla frågor och delfrågor har nu möjlighet till ett eget referensnamn, som med fördel även kan användas tillsammans med funktionen för numerisk representation för frågornas alternativ.

Övrigt

Utöver ovanstående funktioner har vi även jobbat med att förenkla allmänna flöden för administratörerna och respondenterna. Förbättringar och uppdateringar är något som vi arbetar löpande med för att säkerställa att InSurvey fortsatt är en så säker och stabil plattform som möjligt.