InSurvey 6.21 - Release notes 

I denna release har vi fokuserat på några efterlängtade funktioner för InSurvey rapporter. 

Rapport

Filtrering av rapportdata på datum

I denna release öppnar vi för möjligheten att filtrera hela rapporter och rapportens kolumner på datum. Datumfilter som görs för hela rapporten ärvs av alla rapportens kolumner men kan även specifikt sättas eller skrivas över för enskilda rapportkolumner. 

Datumfiltret sätts som ett spann och från- och tilldatum kan sättas oberoende varandra. Användaren kan välja att enbart sätta ett av datumen, t ex att rapporten enbart ska omfatta respondenter som har besvarat formuläret fram till ett visst datum. 

Filtreringen sker mot tidpunkten en respondent avslutade sitt formulär. Detta innebär att i de fall ett datumfilter är satt kommer enbart slutförda respondenten inkluderas. 

Inkludera även ej avslutade respondenter 

I vissa fall kan det vara intressant att även inkludera respondenter som delvis har besvarat ett formulär. I och med denna release kan användaren välja att inkludera även dessa både på rapportnivå och för enskilda kolumner i rapporten. Standardinställningen för nya rapporter är att alla respondenter inkluderas. Standardinställningen för kolumner är att ärva rapportens inställning. 

Övrigt 

  • GDPR: Utökad loggning av åtkomst till personuppgifter