Med våra kunders behov i fokus så har EasyVote den senaste tiden genomgått större förändringar centrerat kring säkerhet och ny funktionalitet. 

Bland våra nöjda kunder finns Riksdagspartier, Fackförbund, A-kassor, Kooperativ, Branschorganisationer, Universitet, Förbund, Föreningar och andra typer av verksamheter med en demokratiskt styrd organisation.

Hela kedjan från nominering till valresultat

EasyVote kan nu hantera hela valprocessen från nominering och kandidering till röstning och valresultat. Allt i samma flöde och plattform så att de röstande och era administrerar får en så enkel och smidig upplevelse som möjligt.

Digitala årsmöten och stämmor

I och med den rådande pandemin har EasyVote genomgått flertalet förändringar för att passa digitala stämmor och årsmöten. Ni kan skapa paket av val likt en mötesagenda där de röstande kan rösta på en eller flera punkter på dagordningen.

Systemet har även nu stöd för viktning, perfekt vid omröstningar där ombud eller aktieägare har olika vikt och/eller representerar andra grupper inom organisationen.

Säker, Säkrare, EasyVote

Kryptering hela vägen

Utöver vår nya autentiseringsplattform har EasyVote berikas med ytterligare säkerhet. De röstandes valsedlar krypteras nu hela vägen från webbläsare till valurnan, oavsett vad som händer på vägen så kan ni vara trygga med att valhemligheten behålls.

Anpassningsbar autentisering

Med autentiseringsplattformen kan era medlemmar säkert logga in med den typen av tjänst som passar er organisation till exempel BankID, Google-konto, Azure AD, SAML2, engångskoder via SMS m.m.

EasyVote kan även kopplas ihop er autentiseringsplattform för att uppnå så kallad single-sign-on (SSO) där röstande och administratörer endast behöver logga in en gång.

Följer er organisationsstruktur

EasyVotes nya rättighetssystem är flexibelt nog för att passa de flesta organisationer. Ni kan arbeta kollaborativt i en och samma installation av EasyVote och endast ta del av den information som är intressant för just dig som administratör.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss på info@easyvote.se