EASYVOTE 3.8/3.9 - Release notes

Release 3.8 och 3.9 blev sammanslagna till en och samma release.

Nominering

Ny hantering av fält
En ny hantering av fält i nomineringsformuläret har införts. Denna nya hantering ger möjlighet till kundspecifika fält där i stort sett vilket fält och rubriker som helst kan läggas till i formuläret.

Visa nomineringar för grupp
För administratören grupperas nomineringar utifrån de fält som finns tillgängliga i nomineringsformuläret. Finns till exempel ett e-postfält grupperas alla nomineringar utifrån detta fält så att administratören kan se hur många nomineringar en viss e-postadress har fått. I denna release är det även möjligt för administratören att kunna se samtliga nomineringar för en viss grupp.

Export av nomineringar
I denna release har en export-funktion tillkommit. Administratören kan exportera samtliga nomineringar till Excel för att analysera och hantera inkomna nomineringar utanför EasyVote.

API

Lista användare med filter
En ny endpoint finns tillgänglig för att lista användare via APIet. Användarlistan kan filtreras baseras på ett par olika filter som till exempel organisatorisk tillhörighet. Endpointen kan till exempel användas i de fall en extern integration vill undersöka vilka användare som finns i EasyVote inför en ny import av användare.

Buggfixar och förbättringar

Flertalet buggfixar och förbättringar har även genomförts som berör bland annat användarvänlighet, prestandaförbättringar och textuppdateringar.