EasyVote 3.12

 

Röstningsgränssnitt och valsida

Bilder på kandidatkorten

Kandidatkorten i röstningsgränssnittet och kandidatlistningen på valsidan har uppdaterats till att nu även innehålla kandidaternas profilbilder. Den tidigare checkboxen för kandidaten i röstningssgränssnitet har tagits bort. Standarden för profilbilder är satt till proportionen 3:4 (porträttläge) och information om detta har placerats tillsammans med uppladdningsfunktionen för profilbilder.

Förtydligande av valberedningens förslag

Tydligare markering av de kandidater som är valberedningens förslag. Den tidigare medaljen som var placerad som bakgrund har ersatts av en markering innehållande både symbol och text.

Kandidatprofil

Stöd länkar på kandidatens profilsida

Kandidaten/administratören kan nu lägga till länkar i en länklista som visas på kandidatprofilsidan. För kända tjänster publiceras länken tillsammans med tjänstens ikon (t ex Facebook, LinkedIn, Twitter). E-postadresser visas tillsammans med en brevsymbol och okända webbtjänster visas tillsammans med en jordglob.

Fildelning mellan kandidat och administratör

EasyVote har i och med denna release begåvats med en filarea för kandidaterna. Med hjälp av denna funktion kan kandidaten dela filer till administratören/valberedningen. På samma sätt kan administratören ladda upp/ladda ner filer för en enskild kandidat. OBS! Inga filer visas publikt på kandidatens profilsida.

Nytt fält för Stadsdel på användaren

Stadsdel kan nu skrivas in för en användare och fältet visas ut på kandidatprofilsidan tillsammans med eventuell information i Ort-fältet.

Nominering

Notiser vid ny nominering

Önskar administratören att notiser ska skickas i samband med att en nominering inkommer för ett val kan denne nu ställa in en eller flera e-postadresser som ska motta dessa notiser. Notiserna innehåller information både om den nominerade och den nominerande.

Övrigt

  • Diverse mindre förbättringar och buggfixar